Review: Dimensions de Chanel mascara

Een mascara die zorgt voor verzorgde, lange, volumineuze, krullende wimpers. De nieuwste mascara van Chanel, Dimensions de Chanel, belooft het allemaal. Natuurlijk heb ik dit getest en ik deel graag mijn ervaring met jullie.

Borsteltje

Het “simpele” borsteltje van de mascara zorgt ervoor dat al mijn wimperhaartjes gepakt worden, waardoor je in principe met één laagje voldoende mascara op hebt. Het borsteltje bestaat uit lange haartjes die steeds korter worden naarmate je dichter bij de punt komt. Doordat de haartjes bij de punt wat korter zijn kun je ook alle korte wimperhaartjes goed meenemen..

Structuur

De mascara is best wel romig van structuur. Ik zou het zelf omschrijven als een dikke, licht plakkerige substantie.  Ik was bang dat ik bij het aanbrengen last zou krijgen van aan elkaar plakkende wimpers of klontjes, maar hier heb ik, zelfs na het aanbrengen van meerdere laagjes, helemaal geen last van gehad. In tegendeel zelfs.

Resultaat

Na het aanbrengen waren mijn wimpers gekruld, gesepareerd en volledig bedekt met zwarte mascara. Precies wat de mascara zou moeten doen. Ik heb zelf nogal rechte wimpers, maar de mascara wist ze, zonder wimperkruller, toch wat krul en volume te geven. Mijn wimpers voelden flexibel en “zacht”aan. Zacht is misschien niet het juiste woord, maar ik had niet echt het gevoel mascara op te hebben. Dat vind ik echt een pluspunt.

DC 1 DC 0De mascara is niet waterproof, maar blijft op een warme dag goed zitten. Zelfs de krul is aan het einde van de dag nog goed zichtbaar.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief goede mascara die zorgt voor een natural look dan kan ik je deze mascara zeker aanraden. Dimensions de Chanel is onder andere verkrijgbaar bij Bijenkorf, ICI paris en Douglas en kost €33,-.

Ik ben fan. Was jij al bekend met de Dimension de Chanel mascara?

Liefs, Sylvia

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
Recept: wraps met zalm, avocadodip en paprika