Overzicht webshops met kleding voor lange dames

Lange jeans? Eerder een broek met hoog water. Een maxi jurk? Je bedoelt zo’n jurk die 15-20 centimeter boven de grond hangt, toch? Een crop top? Je bedoelt die trui die eruit ziet alsof hij te warm is gewassen? Voor lange vrouwen is het soms moeilijk om goed passende kleding te vinden; vooral het feit dat veel kleding te kort is zorgt voor problemen. Al met al kan het soms een hele zoektocht zijn. Om deze zoektocht een stuk makkelijker te maken heb ik een overzicht gemaakt van alle webshops met een tall collectie, inclusief prijzen.

Overzicht webshops met tall collecties

Na vele collecties voor kleinere vrouwen, ook wel bekend als de petite collecties, zijn er nu steeds meer merken die collecties op de markt brengen die speciaal zijn gemaakt voor lange dames. Iets waar ik, als vrouw van 1,80m, enorm blij van word. Omdat ik weet dat ik niet de enige ben die het kopen van kleding als een probleem ervaart, heb ik hard gewerkt om alle webshops met een tall collectie uitgebreid op een rijtje te zetten. De lijst is gevarieerd en zal regelmatig aangepast worden.

Hoe werkt het?

Om het overzichtelijk te houden heb de lijst opgedeeld in meerdere tabellen. Iedere tabel kan worden gesorteerd op basis van merk, laagste prijs en hoogste prijs. Om te sorteren gebruik je de pijltjes bovenaan de tabel.

Tabellen:

1. Webshops met tall collectie
2. Jeans
3. Broeken (en leggings)
4. Korte broeken
5. Jurken
6. Rokken
7. Playsuits
8. Jumpsuits
9. Tops
10. Truien
11. Vestjes
12. Blazers
13. Pakken en werkkleding
14. Jassen en jackets
15. Nachtkleding en loungewear
1. Webshops met tall collectie
2. Jeans
3. Broeken (en leggings)
4. Korte broeken
5. Jurken
6. Rokken
7. Playsuits
8. Jumpsuits
9. Tops
10. Truien
11. Vestjes
12. Blazers
13. Pakken en werkkleding
14. Jassen en jackets
15. Nachtkleding en loungewear

Ik hoop dat dit artikel ervoor zorgt dat je goed passende, stijlvolle en fashionable kleding kunt vinden in een handomdraai. Te kleine kleding is vanaf vandaag hopelijk verleden tijd. Veel shop plezier!

Liefs Sylvia

*Dit artikel is zorgvuldig samengesteld, desondanks kunnen er onjuistheden en/of spelfouten voorkomen. Indien u onjuistheden en/of spelfouten constateert of aanvullingen op de lijst heeft, verzoek ik u dit te melden door een mail te sturen naar info@sylviavorspaget.com. Op deze manier kunnen correcties zo snel mogelijk verwerkt worden.

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Comments
 • Babs
  april 12, 2018

  Wat een handige lijst voor lange vrouwen! Ik ben benieuwd of er ook zoiets is voor kortere vrouwen. Laatst keek ik voor een leuke maxi jurk en tja, dan sleept het helemaal over de grond… 😉

  • Sylvia Vorspaget
   april 12, 2018

   Oei, dat is het andere uiterste inderdaad! Heb ik gelukkig nooit last van. Ik weet niet of er zo’n lijst is, maar wie weet ga ik er binnenkort eentje maken. Mocht het zo ver zijn dan laat ik het je weten! Liefs

Previous
Zorgtrajectbegeleider (casemanager dementie), het beroep in beeld
Overzicht webshops met kleding voor lange dames