Mijn geheim voor mooie nagels

Vroeger had ik altijd last van dunne nagels die afbraken en niet lang konden worden, jaloers op al die mooie nagels van anderen. Toen een klasgenootje van de middelbare school me toen wees op het merk Trind geloofde ik niet dat het zou kunnen helpen. Ik had al zoveel geprobeerd. Van dure nagelverharders tot natuurlijke producten zoals oliën. Toch heb ik de gok genomen en een set van Trind aangeschaft. Braaf heb ik een kuur gevolgd en sindsdien is het mijn all-time favourite wat betref nagelverzorging.

Trind

Trind, wat is dat nou? Trind Cosmetics is al ruim 25 jaar expert op het gebied van verzorging van de natuurlijke nagels, handen en voeten. Ze hebben heel veel keuze aan producten, allemaal van goede kwaliteit. Omdat ik vind dat je handen en nagels je visitekaartje zijn, moeten deze er wel goed uit zien. Trind heeft me daarbij enorm geholpen.

Routine

Vandaag laat ik jullie kennis maken met de 4 producten van Trind die ik het meeste gebruik wanneer ik mijn handen en nagels verzorg. Wanneer ik deze producten gebruik heb ik in een handomdraai mooie nagels.

1. Ik begin mijn routine eens in de maand met de Cuticle Remover. De Trind Cuticle Remover zorgt ervoor dat je harde vastgegroeide nagelriemen zacht worden waardoor ze makkelijk te verwijderen zijn. Het is belangrijk om deze stap uit te voeren omdat vastgegroeide nagelriemen de groei van de nagels belemmeren. Ik laat de Cuticle Remover even intrekken en duw daarna met een bokkenpootje mijn nagelriemen terug. Daarna was ik mijn handen en begin ik aan de volgende stap.

2. Nadat ik mijn handen heb gewassen breng ik de Cuticle Balsam aan. De Trind cuticle Balsam zorgt ervoor dat nagelriemen niet uitdrogen en het herstelt droge nagelriemen. Ik laat de Balsam altijd even intrekken, daarna masseer ik het restant verder in. Wat ik ideaal vind aan de Cuticle Balsam is dat hij vetvrij is waardoor je je handen niet nog een keer hoeft te wassen. Je kunt je nagels gelijk lakken. Dit doe ik niet, ik gebruik voordat ik mijn nagels ga lakken nog de Nail Balsam.

3. De Trind Nail Balsam is een moisturizer voor je nagels. Er zitten een aantal ingrediënten in die de natuurlijke vochtbalans van de nagels herstellen. Ideaal dus als je bijvoorbeeld broze en droge nagels hebt. Ik breng de Nail Balsam aan op mijn nagels (dit hoeft niet netjes dus kan lekker snel). Ook deze laat ik weer eventjes intrekken waarnaar ik het laatste restje verder inmasseer. Na de Nail Balsam ga ik mijn nagels lakken. Omdat de Nail Balsam net zoals de Cuticle Balsam geen vet bevat hoef je ook na deze stap je handen niet te wassen.

4. Als ik mijn nagels ga lakken gebruik ik altijd een Base Coat. Deze gebruik ik om mijn natuurlijke nagel te beschermen en ervoor te zorgen dat de nagellak die ik daarna aanbreng beter blijft zitten. Als Base Coat gebruik ik de Nail Repair van Trind. De Trind Nail Repair is een nagelversterker. Ik noem het een nagelversterker en geen nagelverharder omdat de Nail Repair je nagels sterk maakt, maar ook soepel houdt.

Finishing thouch

Na de Nail Repair ga ik mijn nagels lakken met een mooie kleur. Ik heb hier geen vast merk voor, maar mijn favoriete merken zijn toch wel OPI, Essie en Trind. Over deze merken ben ik altijd tevreden. Ze leveren lakken van goede kwaliteit, die lang blijven zitten. Na één, twee of zelfs drie laagjes kleur sluit ik het lakken van mijn nagels af met een Top Coat.
Daarna gebruik ik een lekkere handcrème, je handen hebben overdag namelijk veel te verduren dus deze mogen wel eens verwend worden. Wanneer mijn nagels netjes gelakt zijn, hou ik het verzorgen van mijn nagelriemen bij met de Cuticle Balsam van Trind of met de Lemony Flutter van Lush.

De Lemony Flutter van Lush is een heerlijke boter bestaande uit onder andere cacaoboter en andere oliën die ervoor zorgen dat je nagelriemen zacht en soepel worden. Wanneer je nagelriemen goed verzorgd zijn bevordert dit de nagelgroei. De Lemony Flutter ruikt, zoals de naam al zegt, naar citroen. Het is een heerlijk frisse geur! Naast dat je het kunt gebruiken voor je nagelriemen, kun je Lemony Flutter ook gebruiken voor je hielen, ellebogen en andere droge plekjes, Ideaal!

Wat is jullie geheim voor mooie nagels?

Liefs, Sylvia

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
Ergotherapie, wat is dat?
Mijn geheim voor mooie nagels