Allthemusthaves voor op je verlanglijstje!

Sinterklaas en kerst komen er weer aan. Verlanglijstjes moeten weer gemaakt worden. Maar wat zet je nu op zo’n verlanglijstje? Het te besteden bedrag is vaak niet torenhoog, maar je wilt natuurlijk wel iets leuks en nuttigs krijgen. Voor de vrouwen onder ons heb ik een oplossing: sieraden van Allthemusthaves.com. Heel erg leuk en niet duur.

Normaliter draag ik altijd dezelfde sieraden, maar toen ik een aantal sieraden voor Allthemusthaves mocht reviewen heb ik een uitzondering gemaakt. Ik heb in totaal 4 horloges, twee kettinkjes en één ring mogen testen.

Prijs

Normaal behandel ik de prijs van het product als laatste, maar ik kon het niet laten om het bij dit artikel al aan het begin te doen. De sieraden van Allthemusthaves zijn namelijk spot goedkoop! Voor maximaal €7,50,- heb je een horloge, armband, ring of ketting. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten.

Kwaliteit

Toen ik de prijs hoorde had ik zo mijn twijfels bij de kwaliteit. Voor €7,50 of minder kan de kwaliteit niet geweldig zijn, toch?

Horloges
De horloges hebben een achterkant van roestvrij staal, dat is al positief. De bandjes van de horloges zijn in het begin wat stug, maar dit is zo verholpen door een beetje te spelen met het materiaal. Na een aantal keer buigen is het bandje soepel, waardoor het horloge mooi sluit om de pols.

Over de maat van de horloges hoef je je geen zorgen te maken, er zijn voldoende gaatjes aanwezig, dus voor iedere polsomtrek wat wils. Zelfs met mijn dunne polsen passen de horloges. Mocht je toch gaatjes te kort komen: je hebt er zo zelf één of twee bij gemaakt.

allthemusthaves-horloge
allthemusthaves-horloge-groen-met-streep
allthemusthaves-horloge-zwart-dromenvanger

Kettinkjes
De kettinkjes die ik had uitgekozen zijn zeer fragiel, dit komt door het design. Dat ze fragiel zijn, houdt niet in dat de kettinkjes niet stevig zijn. Ze zijn gemaakt van degelijk materiaal. De sluitinkjes zijn stevig en de aanwezige ringetjes zijn goed gesloten. Er is dus weinig kans dat je je ketting verliest. Like that.

allthemusthaves-ketting-dromenvanger
allthemusthaves-ketting-driehoek


Ring
Over de ring kan ik weinig zeggen. Hij voelt stevig aan. En ziet er netjes uit. Voor mijn dunne ringvinger is hij eigenlijk net een paar milimeter te groot, maar om mijn middelvinger past hij perfect.

allthemusthaves-ring

Service

De service is prima. Je krijgt een maand garantie en de gekochte producten kunnen binnen 14 dagen worden geruild. De producten worden netjes verpakt in een bubbeltjesplastic envelop zodat de producten niet kunnen beschadigen. Verzending is gratis.

Design en conclusie

Ondanks de lage prijs zien de sieraden er goed uit. Er is veel keuze, dus voor bijna iedereen wel wat wils. De horloges zijn kleurrijk en daarom een leuke toevoeging aan een basic outfit. De kettinkjes en de ring zijn wat strakker en simpeler qua design, deze zijn eigenlijk overal wel goed mee te combineren, daar houd ik wel van. De kwaliteit is over het algemeen wel goed, natuurlijk kun je het niet vergelijken met een duur horloge dat een leren bandje heeft of een echt zilveren kettinkje, maar voor de prijs die je betaald mag je niet klagen!

Al met al vind ik het een leuke toevoeging voor aan een verlanglijstje. En sieraden heeft een vrouw nooit te veel, of zeg ik nu iets verkeerd?

Liefs, Sylvia

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
Mom Talk: “Ik werd zwanger, ondanks het gebruik van anticonceptie”
Allthemusthaves voor op je verlanglijstje!