Helweek – 7 dagen die je leven veranderen

In één week alles doen waarvan je weet dat je het zou moeten doen. Zeven dagen lang om 5.00 uur opstaan en om 22.00 naar bed gaan, extreem hard werken, bewust zijn van jezelf, geen sociale media onder werktijd, elke dag sporten, gezond eten, één nacht doorwerken en geen televisie kijken. Dat is een greep uit de Helweek.
De Helweek is een zelfhulpmethode, een week waarin je uit je comfortzone stapt en je je dagelijkse routines doorbreekt. Je gaat een week lang gedisciplineerd leven. Je gaat nieuwe normen stellen, momentum creëren, je grenzen verleggen en je probeert positief te zijn. Je leert verder rijken dan normaal. Wat de Helweek verder inhoudt lees je in het boek.

Het boek is geschreven door Erik Bertrand Larssen – de nummer één mental coach uit Noorwegen en is gebaseerd op de Helweek in het leger. Echter is de Helweek in het boek aangepast aan het dagelijkse leven. Erik heeft bij het Noorse leger en bij de Noorse Special Forses gezeten. Zelf heeft hij twee keer de legendarische ‘helweek’ (vergelijkbaar met ‘de afmatting’ van het Nederlandse Korps Commandotroepen) voltooid.

Waarom?

Waarom doe ik de Helweek? Het concept spreekt me erg aan. Daarnaast is het een goede manier om de dingen aan te pakken die ik al heel lang wil en/of moet doen. Het is geen #30dayschallenge, het zijn gewoon 7 dagen, één week is haalbaar.

Ben jij benieuwd hoe de Helweek mij is vergaan? Vanaf maandag 4 april deel ik een week lang elke dag mijn ervaring met jullie.

Liefs, Sylvia

Ben je heel nieuwsgierig naar het boek, maar durf je het nog niet te kopen. Bekijk hier dan eens het inkijkexemplaar.

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
Review: Allure Kristalpad
Helweek – 7 dagen die je leven veranderen