Trind: Riviera Life Collection

Trind brengt twee keer per jaar een limited edition collectie uit. Momenteel ligt de verzorgende Riviera Life Collection in de schappen. Een prachtige collectie die kleuren bevat, passend bij de lente en de zomer. Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op de nagel verzorgingsproducten van Trind, een review van de nieuwste kleuren kan en mag dan ook niet ontbreken.

Wat als eerste opvalt is dat de lakjes een nieuw kwastje hebben. Voorheen waren het smalle, dunne kwastjes. In de nieuwe flesjes zit een iets breder kwastje dat mooi is afgerond. Je kunt je nagels in 2/3 strijken helemaal lakken. Toen ik de foto’s wilde gaan maken viel één van de flesjes kapot  op de grond. Je kunt je misschien wel voorstellen hoe vervelend ik me heb gevoeld.

Lavender Fields Forever CC226

Laten we maar gelijk met het kapot gevallen flesje beginnen… Een prachtige, diep paarse kleur. Een absolute must-have voor dit seizoen.

CC226 Lavender Fields Forever

Oh Bardot! CC223

Een zachte kleur roze die ideaal is voor een french manicure/pedicure. De kleur geeft een natuurlijk roze effect. Voor het witte randje kun je “Summer Cloud” gebruiken.

Trind Oh Bardot!

Summer Cloud CC222

Perfect voor het maken van een wit randje bij een french manicure/pedicure. De melkachtige witte kleur haalt het mooiste uit mijn eigen witte randje naar boven.

Zowel Oh Bardot als Summer Cloud zijn uitermate geschikt voor een natuurlijke look!  Ben je echter op zoek naar een goed dekkende kleur, dan kun je deze twee beter laten staan.

Trind Summer Cloud


Tropezian Sunset CC224

Een frisse kleur die naar het oranje nijgt. Een lekker felle, vrouwelijke kleur, uitstekend voor de zomer. De lak dekt prima in 2 lagen.

Trind Tropezian Sunset
Meet Me In Niece CC225

Een mooie roze lak die een beetje naar het rood neigt te gaan. Een iets minder felle kleur, maar nog steeds erg zomers. De lak dekt prima in 2 lagen.

Trind Meet me in Nice

Mediterranean Sea CC227

Geen licht roze, geen rood, geen oranje, geen paars, maar een mooie diepe kleur blauw. Deze kleur is echt onmisbaar in je stash, vooral omdat het een echte tijdloze kleur is. Altijd goed. De lak dekt prima in 2 lagen.

Trind Mediterranean Sea

Eindconclusie

Trind, jullie hebben weer een prachtige collectie gemaakt waar eindeloos mee gevarieerd kan worden. De lakken zijn van goede kwaliteit, geven een glossy effect en zijn makkelijk aan te brengen.  Tropezian Sunset CC224 is mijn persoonlijke favoriet. Een heerlijke zomerse kleur die goed bij mijn huidskleur past.

Wil je weten waar je de Riviera Life Collectie kunt kopen? Kijk dan gauw even naar de verkooppunten bij jou in de buurt. Het is ook mogelijk om de lakjes via mij te bestellen.

Liefs, Sylvia

 

 

 

 

 

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
Get to know me better TAG
Trind: Riviera Life Collection