Tommy Hilfiger Wolmix Jas

Met dit koude weer is een winterjas onmisbaar, zeker voor een koukleum zoals ik. Een tijdje geleden kocht ik een nieuwe winterjas bij Tommy Hilfiger in Eindhoven. Wat een luxe en service zeg! Mijn vriend en ik werden netjes ontvangen en geholpen. De verkopers weten precies waar ze het over hebben en ze zijn eerlijk, dat kan ik wel waarderen.

Service

Zoals jullie misschien wel weten ben ik met mijn 1,80m niet echt de kleinste. Broeken en mouwen van truien/jassen zijn vaak te kort. Gelukkig was dat bij Tommy Hilfiger geen probleem. De mouwen van de jas die ik wilde hebben konden worden verlengd voor ongeveer €15,-. Binnen twee weken kon ik de jas ophalen. Bij het ophalen werd me gevraagd of ik gebruik wilde gaan maken van de zakken, deze zaten namelijk dichtgenaaid. Mocht je dit willen, dan halen ze deze netjes voor je open.

Details

De jas is gemaakt van twee soorten wol en is volledig gevoerd, goed warm dus. Aan alle details is gedacht, dit maakt de jas net even anders dan anders. Op de linker mouw zit bijvoorbeeld een klein zilveren embleem waar ‘Hilfiger’ opstaat, de kraag heeft een andere kleur wanneer je hem omhoog slaat en de binnen zakjes zijn met een mooie zachte stof afgewerkt. Verder zijn er een aantal dingen met rood draad afgestikt, dat geeft net dat beetje extra.

In het gebruik is de jas erg fijn. Hij is lekker warm, maar je moet wel altijd een sjaal dragen wanneer het koud is. Het model sluit niet tot boven, maar dit maakt het wel weer mogelijk om de jas ook nog in het voor- en najaar te dragen.

Prijs

Zoals we allemaal wel weten is Tommy Hilfiger niet bepaald goedkoop. Zo ook deze jas niet. MAAR, gelukkig was er sale en kreeg ik 50% op de jas. Er vanuit gaande dat deze jas toch weer een aantal jaar mee gaat, wilde ik wel €165,- (+/- €180 na het vermaken) uitgeven. Ik ben ontzettend blij met mijn jas en zou niet meer zonder kunnen. De kwaliteit is goed en de details maken de jas net even af.

Ik heb gezien dat de jas nog in enkele maten beschikbaar is, dus mocht je nog op zoek zijn naar een mooie en fijne jas, dan kan ik deze zeker aanraden!

Ik ben benieuwd wat jullie van het model vinden, dus laat dat zeker even weten!

Liefs, Sylvia


Foto’s gemaakt door: Julia van Meijel

 

 

 

 

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
SETS Embrace, nooit meer last van een elastiek afdruk op je pols?!
Tommy Hilfiger Wolmix Jas