Tea Time: Rachel Swaab

Op de theelabels van Pickwick kun je al een hele lange tijd vragen vinden. Deze vragen variëren enorm en hebben al menigeen gesprek op gang gebracht. Super leuk! Na contact te hebben gehad met Pickwick, heb ik een overzicht ontvangen met daarop alle vragen die je kunt vinden op de theelabels. Vanuit die vragenlijst is het idee voor de kleine videoserie ‘Tea Time’ ontstaan. 

Tea Time

In de Tea Time video’s ga ik samen met iemand zitten om een aantal vragen van de lijst te beantwoorden. Een leuke manier om zowel mij, als degene die naast mij zit, een beetje te leren kennen.

Rachel Swaab

Zoals jullie je misschien nog wel weten heb ik Rachel op de casting van Hollands Next Top Model 2015 leren kennen. Ik eindigde thuis voor de buis, zij op de buis. Ondanks dat hebben we contact gehouden en hebben we elkaar beter leren kennen. Een interview over haar modellenleven staat al een tijdje online en kun je hier vinden, maar hoe gaat het nu met Rachel? Wat weten wij nog niet over elkaar en wat weten jullie nog niet over ons? Je ziet het in de nieuwste Tea Time video!

Heb jij nog een vraag die je aan ons wilt stellen? Laat het dan vooral even in de reacties weten! We doen ons best om ze allemaal te beantwoorden.

Liefs Sylvia

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
Verschillende tijdelijke ontharingsmethoden
Tea Time: Rachel Swaab