SETS Embrace, nooit meer last van een elastiek afdruk op je pols?!

Het is al weer even geleden dat ik iets van me liet horen en dat heeft een reden; ik ben met heel veel leuke dingen bezig. Het nieuwe jaar is begonnen en net als veel anderen heb ik ook wat doelen gesteld. Eentje daarvan is het verbeteren van de kwaliteit van mijn website. Dat resulteert er nu misschien in dat er wat minder regelmatig artikelen online zullen staan, maar binnenkort ben ik weer terug als ooit te voren! Over naar de orde van de dag, ik review vandaag namelijk SETS Embrace.

SETS Embrace

SETS Embrace is een haar elastiek armband. Als vrouw zijnde kennen we het probleem allemaal denk ik wel; je doet even je haar elastiekje om je pols, et voila, een prachtige afdruk van je elastiekje staat in je pols gegrift. Niet echt prettig, al zeg ik het zelf.

Goed strakke haar elastiekjes zijn perfect voor in je haren, maar als je ze om je pols hebt zijn ze verschrikkelijk. Bovendien ziet het er ook niet echt netjes uit. SETS Embrace is de oplossing voor dit probleem.

De haar elastiek armband zorgt er namelijk voor dat je je haar elastiek op een stijlvolle manier om je pols kunt dragen, zonder dat deze afdrukken achterlaat. Klinkt tof toch?

De armband

De SETS Embrace komt binnen in een bubbeltjesplastic envelop. Hierin zit een klein denim tasje met de armband. De armband wordt standaard geleverd met een zwart elastiekje. Aan alle detail is gedacht. Het is een simpele armband die in 3 kleuren te verkrijgen is; zilver, rose goud en goud. Zelf koos ik voor de kleur zilver. Deze kleur is namelijk makkelijk te combineren met mijn andere sieraden.

De armband is leverbaar in één maat, maar is makkelijk om te buigen naar de maat van je pols zonder dat je daarmee heel het model vernielt. Met mijn dunne polsen was dat namelijk wel nodig. Tijdens het dragen heb ik niet het idee dat ik de armband kan verliezen, zowel met als zonder elastiekje zit de armband goed om mijn pols, dat is erg prettig. Het elastiekje in de gleuf krijgen vereist wat oefening, maar dat heb je zo onder de knie.

Wat ik tof vind aan het design is dat het simpel doch stijlvol is. Mooi afgewerkt en perfect voor elke gelegenheid. De armband is te combineren met bijna elke outfit.

Zoals gezegd wordt de Embrace standaard geleverd met een zwart elastiekje, maar via de website kun je ook een set met andere elastiekjes bestellen. Leuk, want op die manier kun je de kleur van je elastiekje weer matchen met de kleur van je outfit.

Prijs

De armband zelf kost €24,95 en wordt standaard geleverd met een zwart elastiekje. Je kunt een set van 5 elastiekjes bij bestellen voor €4,95. Je hebt dan de keuze uit 4 verschillende kleursamenstellingen.  Eerlijk is eerlijk, bij de Primark heb je meer elastiekjes voor minder geld, dus hou dat zeker even in de overweging als je op de kleintjes moet letten. De elastiekjes die je mee kunt bestellen met de SETS Embrace zijn wel van goede kwaliteit, dus daar hoef je het niet voor te laten!

De prijs van de armband zelf vind ik prima. Het is een sieraad dat je dagelijks kunt dragen, super simpel, maar wel stijlvol. Zeker zijn geld waard. Mocht je enthousiast zijn geworden, hier kun je de armbanden bestellen.

Wat vind jij van de armband en zou je hem aanschaffen? Let me know!

Liefs, Sylvia

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Comments
 • Aileen
  april 25, 2017

  Wat een leuk product! Dit heb ik nog nooit gezien. Heel handig 🙂

  • Sylvia Vorspaget
   mei 10, 2017

   Ja echt super handig en makkelijk te combineren met je kleding. Past bijna overal bij!

Previous
Omstreden termen op cosmetica producten, weet jij wat ze betekenen?