Review: Treaclemoon Douche Foams

Posted on

Afgelopen week kreeg ik een leuk pakketje binnen. Ik ontving namelijk de twee nieuwe Treaclemoon douche foams die vanaf volgende week in de winkel liggen bij de AH en Etos. Deze heb ik uiteraard getest en vandaag lees je alvast mijn ongezouten mening.

Geur

Douche foams zijn bij iedereen wel bekend denk ik. Zo zijn voor mij de meest bekende douche foams toch wel die van Rituals. De douche foams van Treaclemoon zijn eigenlijk niet met de douche foams van Rituals te vergelijken. Ze zijn namelijk veel specifieker van geur dan de douche foams van Rituals. De douche foams van Rituals zijn wat zachter en minder uitgesproken van geur vind ik persoonlijk.

Treaclemoon heeft de foams in twee geuren uitgebracht: my COCONUT island en water MELON splash. Twee echte zomerse geuren. My coconut island is fris en romig van geur, de echte kokosliefhebber zal dol zijn op deze geur. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van kokos, dus ik laat deze douche foam liever staan.

Water melon splash ruikt ook heel erg fris, maar daarnaast is het ook echt een fruitige, zoete geur. In het begin is de geur wat moeilijk te plaatsen, maar nadat ik even na had gedacht viel het kwartje: ouderwetse meloen snoepjes. Love it!

Schuim

Het schuim van de Treaclemoon douche foams is iets dikker qua substantie dan de substantie van de Rituals douche foams, meer te vergelijken met de substantie van scheerschuim. Het schuim is goed te verdelen en ondanks de hoge druk die op de bus staat, makkelijk te doseren. Zoals de meeste douche foams voelen ook de douche foams van Treaclemoon zacht en fijn aan.

Treaclemoon douche foams

Huidgevoel

Na het gebruik voelt mijn huid zacht aan. Er was geen sprake van een droog en trekkerig gevoel, pluspunten dus!

Prijs

Voor een bus van 200ml betaal je €5,95. Wat mij betreft een prima prijs. Niks op aan te merken

Al met al dus fijn in gebruik. Persoonlijk laat ik my COCONUT island liever staan, puur omdat ik de geur niet lekker vond. Mijn vriend vond de kokosnoot daarentegen heerlijk ruiken, dus zo zie je maar weer: smaken verschillen. Water MELON splash gaat zeker op hier in de douche. Een heerlijke frisse, zoete en fruitige geur voor de zomermaanden. 

Ga jij de douche foams een keer uitproberen?

Liefs, Sylvia

 

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
Dansage; een unieke massagetechniek die je raakt
Review: Treaclemoon Douche Foams