Review: Pupa Milano Roll Liner

Make-up, ik gebruik het niet vaak. Niet omdat ik een hekel heb aan make-up, maar puur omdat ik er altijd enorm tegenop zie om het te verwijderen aan het einde van de dag. Toch heb ik laatst weer eens een uitzondering gemaakt. Dit keer om de voor de Professional Beauty Product of the Year genomineerde* Roll Liner van Pupa Milano uit te testen. 

Professional Beauty Product of the Year

Jaarlijks wordt er een vakbeurs voor beautyprofessionals georganiseerd, de Beauty Trade Special. Door naar deze beurs te gaan ben je in één dag helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Elk jaar worden er enorm veel nieuwe, innovatieve producten geïntroduceerd. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Om erachter te komen welke producten het meest gewaardeerd worden door professionals is de wedstrijd Professional Beauty Product of the Year in het leven geroepen. Alle leveranciers die aan de jaarlijkse vakbeurs Beauty Trade Special deelnemen kunnen hun nieuwe, innovatieve product insturen. Uit alle inzendingen nomineert een vakjury per categorie (gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, groene cosmetica, make-up of appartuur) een bepaald aantal producten. Deze producten worden zowel door de vakjury als door de beursbezoekers beoordeeld, daaruit komt per categorie één winnaar. De winnaars worden tijden een gala-avond op 22 april 2018 bekend gemaakt!

Pupa Milano is met haar Roll Liner één van de genomineerden in de categorie make-up.

Eyeliner

De Roll Liner is zoals de naam al aangeeft een eyeliner met een roller applicator. Je kunt de applicator vergelijken met een pizza snijder alleen dan vele malen kleiner en minder scherp. Super tof. Dit hele concept was bij mij nog niet bekend.

Roller Applicator Pupa Roll Liner Eyeliner Professional Beauty Product of the Year

Verpakking Pupa Roll Liner Eyeliner Roller Applicator Professional Beauty Product of the Year Verpakkingsmateriaal Pupa Roll Liner Eyeliner Roller Applicator Professional Beauty Product of the Year
Gebruik

Persoonlijk ben ik niet zo goed in het aanbrengen van eyeliner. Mijn lijnen zijn nooit in één keer recht en/of even dik. Meestal lijk ik op een panda. Gelukkig is dat verleden tijd. De Roll Liner van Pupa is voor mij echt een uitkomst. Nee, de Roll Liner verricht geen wonderen, maar het maakt het aanbrengen van eyeliner wel een stuk makkelijker.

Voor gebruik moet je de verpakking even schudden. Je hoort dan, net als bij nagellak, een balletje tikken. De formule is op water gebaseerd en vrij vloeibaar, dit is erg prettig. Door de vloeibaarheid gaat het aanbrengen enorm soepel.

De roller maakt het trekken van een lijn die over de gehele lengte even dik is een eitje. Wat meer of minder druk geven op de roller maakt hierbij zo goed als geen verschil. Bij het aanbrengen moet je wel opletten dat je de roller loodrecht op de huid zet. Wanneer je de roller teveel kantelt krijg je namelijk vlekken. Dit is in het begin even wennen, maar heb je zo onder de knie.

Tip: deze vlekken kun je heel makkelijk corrigeren met een nat wattenstaafje. Ik merk bij andere eyeliners dat dit de vlekken soms nog erger maakt, maar bij deze eyeliner gaat het prima. Je ziet er niks van.

Lijnen Pupa Roll Liner Eyeliner Roller Applicator Professional Beauty Product of the Year

Resultaat

Daar waar ik normaal goed een half uur bezig kon zijn met het zetten van een eyeliner, heb ik nu nog maar een kwartier nodig. Ik hoef veel minder te corrigeren en dat scheelt enorm veel tijd. De eyeliner is goed gepigmenteerd en blijft gedurende de dag goed zitten. Zelfs een keer flink wrijven over de eyeliner doet weinig (ja, ik vergat dat ik make-up op had en wreef ongegeneerd door mijn ogen). Al met al ben ik zeer tevreden over dit product.

Before Pupa Roll Liner Eyeliner Roller Applicator Professional Beauty Product of the Year
Before
Close-up Pupa Roll Liner Eyeliner make-up Roller Applicator Professional Beauty Product of the Year
After

De advies verkoopprijs van de Pupa Milano Roll Liner is €17,95. Een prima prijs wat mij betreft. Het is de investering zeker waard, vooral als je net als ik niet zo bedreven bent in het aanbrengen van eyeliner.

Ik vind de Roll Liner een enorm innovatief product dat goed is van kwaliteit en daarnaast erg prettig is in gebruik. Naar mijn mening een welverdiende nominatie. Wat vind jij? 

Liefs Sylvia

*De Pupa Roll Liner is op 22 april 2018 benoemd tot Professional Beauty Product of the Year 2018 in de categorie make-up.

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
SEA marketeer, het beroep in beeld
Review: Pupa Milano Roll Liner