Ochtendroutine

Wat doe jij als ’s ochtends je wekker gaat? Vandaag neem ik jullie mee in mijn ochtendroutine, mijn gewoontes die ik elke ochtend herhaal.

Mijn week is altijd anders omdat mijn schoolrooster en mijn werkplanning nooit hetzelfde is. Als mijn wekker gaat snooze ik altijd één of meerdere keren (slechte gewoonte, ik weet het). Als het me eenmaal gelukt is om echt een beetje wakker te worden pak ik mijn telefoon en check ik rustig Whatsapp, Facebook en Instagram. Op deze manier wordt ik rustig wakker en kost het me minder moeite om uit bed te komen, alhoewel, soms ligt mijn bed TÉ lekker om er uit te gaan. Nadat ik alles heb gecheckt kom ik uit bed en ga ik naar de badkamer. Daar ga ik naar het toilet en reinig ik mijn gezicht met Micelair Reinigingswater water van Granier voor de gevoelige huid. Ook was ik altijd even mijn oksels met een washandje. Dit zorgt ervoor dat ik me weer schoon en fris voel.

Ontbijt

Daarna ga ik ontbijten. Ik ontbijt altijd! Naast dat ik altijd honger heb als ik opsta is het ook gewoon belangrijk om te ontbijten. Je hebt een nacht geslapen en niets gegeten of gedronken, je lichaam heeft na het slapen dus energie en voedingstoffen nodig om aan de dag te beginnen. Het ontbijt zorgt er voor dat je lichaam alvast op gang komt. Als ik ga slapen weet ik vaak al wat ik de volgende dag ga ontbijten. Ik ontbijt bijna nooit hetzelfde. Soms ontbijt ik gewoon met een boterham, maar ik ontbijt ook regelmatig met een lekkere smoothie, kwark met fruit, yoghurt met cruesli etc. Tijdens het ontbijt drink ik ook altijd een glas water of thee. Ik probeer altijd gezond te ontbijten.

Stress?!

Als ik heb ontbeten is het tijd om me aan te gaan kleden. Daar waar sommige mensen hun kleding al klaar hebben liggen, moet ik nog kijken wat ik aandoe. Ik draag graag basics, dus voor mij is de keuze voor wat ik aan doe in de ochtend niet zo heel moeilijk. Als ik me heb aangekleed ga ik mijn spullen inpakken die ik voor die dag nodig heb. Daarna is het vaak alweer tijd om te vertrekken. Op een of andere manier krijg ik het altijd voor elkaar om te haasten als ik moet vertrekken, ook al heb ik tijd genoeg. Oh, ik moet dit nog doen… en dat… heb ik de lamp wel uitgedaan en mijn wekker uitgezet? Struggles…
Als ik helemaal klaar ben is het tijd om te gaan, de deur af te sluiten en fris te beginnen aan een nieuwe dag!

Heb jij een vaste ochtendroutine?

Liefs, Sylvia

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
De beste versie van jezelf