Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mom Talk: “Ik werd zwanger, ondanks het gebruik van anticonceptie”

Kimberley (27) heeft al heel wat meegemaakt, op haar 19e werd ze zwanger ondanks het gebruik van anticonceptie. Nu, 8 jaar later is ze getrouwd en heeft ze 4 geweldige kinderen; 3 jongens en 1 meisje. Kimberley is thuis om voor de kinderen te zorgen en ze geeft hen zelf thuisonderwijs. Naast haar werkzaamheden als moeder probeert ze ook nog eens 5 keer per week een blog online te krijgen op www.gewoon-wij.be.

Mom talk: “Door de zwangerschap zal mijn opleiding nu iets langer gaan duren”

Vandaag deel ik het verhaal van Nikki met jullie. Nikki (21) en haar vriend (25) verwachten binnenkort hun eerste kindje. Erg spannend allemaal!

Nikki, een onwijs lieve meid, woont samen met haar vriend in een beneden woning. Met haar 21 jaar staat ze nog volop in het leven. Naast haar zwangerschap volgt ze een opleiding tot Sociaal Juridisch Medewerker (mbo 4).

Review: Juiz~sy kindersapje

Ontvangen – Een pakje Wicky, DubbelFris, een blikje cola; kinderen zijn dol op zoetigheid. Helaas zitten de meeste zoete producten vol met geur-, kleur- en/of smaakstoffen, suiker of conserveringsmiddelen. Niet echt gezond. Gelukkig is er tegenwoordig ook een gezond alternatief voor de kleintjes onder ons; JUIZ~SY. Een kindersapje dat heel veel groente en een klein beetje fruit bevat.

Mom Talk: Jonge moeders

De gemiddelde leeftijd waarop vrouwen hun eerste kind krijgen ligt volgens het CBS (centraal bureau voor statistiek) rond de 29 jaar. Vrouwen zouden dus steeds later moeder worden, maar is dit ook wel zo? Als ik om me heen kijk zie ik namelijk dat er ook een heleboel vrouwen “jong” moeder worden. Maar wat is nou eigenlijk jong?