Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Favoriete series

Netflix. Voor velen niet meer weg te denken uit hun leven. Ook ik heb me aan Netflix gewaagd en heb al een aantal series gekeken, maar ik probeer het tot een minimum te beperken.  Iedereen weet denk ik wel dat series kijken heél veel tijd in beslag kan nemen (oh my, series kijken is zo verslavend). Toch leek het me een leuk idee om mijn drie favoriete series met jullie te delen.

The Blacklist

The Blacklist is een serie die gaat over ’s werelds meest gezochte crimineel Raymond Reddington. Reddington besluit om zich aan te geven bij de FBI en biedt aan om iedere crimineel aan te geven waar hij mee heeft gewerkt. Reddington heeft een lijst, ‘The Blacklist’, waar alle namen van deze criminelen op staan. Hij wil deze lijst alleen met de FBI delen als de communicatie via Elizabeth Keen gaat, met wie hij geen enkele connectie lijkt te hebben.

Je kunt de afleveringen los bekijken, want iedere afleveringen wordt er een naam van The Blacklist afgestreept. Door de afleveringen heen loopt een pakkende verhaallijn, waardoor je keer op keer de volgende aflevering wilt bekijken. Het is een spannende serie en zeker een aanrader.

Suits

Suits is een serie die gaat over Mike Ross, een briljante jongen zonder diploma. Hij beland onverwacht op een sollicitatie gesprek bij Harvey Specter, een van de beste advocaten in New York. Harvey heeft tussen alle Harvard kandidaten nog steeds geen geschikte stagiar gevonden en besluit Mike, na het zien van zijn talenten en zijn fotografische geheugen, aan te nemen. Samen vormen ze een ijzersterk team.

De afleveringen van Suits zitten vol sarcasme, humor en spannende scènes. Voor de vrouwen onder ons is het zeker niet verkeerd om te moeten kijken naar Harvey en Mike, oe-la-la. De mannen onder ons zullen het moeten doen met de mooie Rachel Zane en Donna.

Orange Is The New Black

Orange Is The New Black is een serie die gaat over Piper Chapman. Piper is een vrouw uit New York die voor vijftien maande naar de vrouwengevangenis moet. Ze is betrapt met een koffer vol drugsgeld, afkomstig van haar vriendin Alex Vause. Alex is een internationale drugshandelaar. Piper heeft het moeilijk in de gevangenis en moet de tijd daar op haar eigen manier zien door te komen, dat is niet altijd even makkelijk…

Ik heb nog niet heel veel afleveringen van Orange Is The New Black gekeken, maar zoals ik het nu ervaar is het een serie die je wilt blijven kijken.

Wat is jouw favoriete serie?

Liefs, Sylvia

 

 

Nog geen reacties.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *