Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Recept: appel-kaneel cake

Posted on 0

Met dit recept maak je in een handomdraai een lekkere appel-kaneel cake met een krokante kruimellaag. Cake is lekker en enorm makkelijk te maken. Iedereen kan het, jij ook. Waarom probeer je het niet een keer?

Recept: plaattaart met gerookte kip, roomkaas en groenten

Posted on 0

Het recept voor deze plaattaart met gerookte kip, roomkaas en groenten is makkelijk, snel en multi-inzetbaar. Je kunt de plaattaart namelijk in kleine stukjes snijden en serveren bij de borrel, op een verjaardag of tijdens een buffet, maar de plaattaart is ook prima inzetbaar als avondmaal wanneer je hem in grotere stukken snijdt! 

Recept: basis scones

Scones, ze worden steeds populairder. Veelal zie je dat scones bij high tea’s geserveerd worden, maar wist je dat je ze ook super makkelijk zelf kunt maken? Ze zijn enorm lekker om als ontbijt, lunch óf bij de koffie/thee te eten; ik ben er dol op! Dit basis recept is goed voor 8 scones.

Recept: gekruide gehaktballen

Gekocht – Het is alweer een tijdje geleden dat er een recept op mijn website verscheen, maar vandaag staan er heerlijke gekruide gehaktballen op het menu. Op de huishoudbeurs kocht ik een bakje ‘Marrakesh’ kruiden dat je voor vanalles zou moeten kunnen gebruiken. Dat heb ik dus gedaan. Het resulteerde in een smaaksensatie die net wat anders is dan normaal.