Deprecated: category_link is verouderd sinds versie 2.5.0. Gebruik in plaats daarvan term_link. in /home/sylvkkhl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5089
Entertainment Archieven | SYLVIA VORSPAGET
Deprecated: category_link is verouderd sinds versie 2.5.0. Gebruik in plaats daarvan term_link. in /home/sylvkkhl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5089

Deprecated: category_link is verouderd sinds versie 2.5.0. Gebruik in plaats daarvan term_link. in /home/sylvkkhl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5089

Entertainment

Offline en dan? Tijd voor een ouderwets tafelgesprek met de Kletspot!

By Posted on 4 Comments 3 min read 3 views

Zit je gezellig samen te dineren, grijpt je partner naar zijn/haar mobiele telefoon om een appje te versturen óf om Instagram te checken. Herkenbaar? Soms is het goed om eens wat meer afstand te doen van het online leven. Maar, wat kun je eigenlijk doen als je een moment offline bent? Wat dacht je van een ouderwets tafelgesprek? Hoe? Met de Kletspot! 

Apps op mijn mobiele telefoon

By Posted on 0 Comments 4 min read 0 views

Smartphones, ze zijn niet meer weg te denken. Bijna iedereen heeft er een, zo ook ik. Eerlijk is eerlijk, ik zou hem niet meer willen missen. Hoe zit dat bij jou? Met de komst van de smartphones en de bijbehorende apps is het leven een stuk makkelijker geworden. Vandaag deel ik de apps die ik op mijn mobiele telefoon heb staan.

12 Netflix series die je gezien moet hebben!

Netflix, we kennen het allemaal wel. Voor diegene die niet weten wat Netflix is; Netflix is een online streamingsdienst waarmee je verschillende series, documentaires en films kunt bekijken. Zie het als een soort online videotheek. Je betaalt maandelijks een bepaald bedrag en in ruil daarvoor krijg je toegang tot alle series, documentaires en films waarover Netflix beschikt.

Review: Letters! Het werkboek – Met Marjet

Vroeger was ik enorm creatief, ik knutselde veel en daar kon ik echt van genieten. Tegenwoordig heb (neem) ik daar de tijd niet meer voor; zonde al zeg ik het zelf. Toen ik kortgeleden Letters! Het werkboek van Studio Met Marjet ontving, ging mijn creatieve hart weer wat sneller kloppen. Letters! Het werkboek is, zoals de naam al deels verklapt, een werkboek waarin je gaat oefenen om de basis kalligrafie technieken onder de knie te krijgen. Kaligraferen betekent mooi, sierlijk schrijven. Je ziet het veel terug op verjaardagskaarten, posters, krijtborden in restaurants etc. Zelf vind ik het er altijd heel kunstig uitzien. Benieuwd wat ik van het werkboek vind en hoe ik het zelf kalligraferen heb ervaren? Lees dan snel verder!

Review: Purpuz planner

Het is alweer half november en het einde van het jaar komt steeds dichterbij. De jaarwisseling wordt door veel mensen gezien als een nieuwe, frisse start. Bij deze frisse start hoort ook een nieuwe jaarplanner/agenda. Maar welke jaarplanner/agenda kies je als je door de bomen het bos niet ziet? Om je een handje te helpen bij deze keuze heb ik afgelopen tijd de Purpuz planner geprobeerd. De Purpuz planner is niet alleen een jaarplanner/agenda, maar ook een tool om je dromen en doelen in beeld te brengen en te bereiken. De maker van de planner noemt het zelfs de eerste life coach op papier. Klinkt veelbelovend, maar is het dat ook?

Helweek – 7 dagen die je leven veranderen

By Posted on 0 Comments 2 min read 0 views

In één week alles doen waarvan je weet dat je het zou moeten doen. Zeven dagen lang om 5.00 uur opstaan en om 22.00 naar bed gaan, extreem hard werken, bewust zijn van jezelf, geen sociale media onder werktijd, elke dag sporten, gezond eten, één nacht doorwerken en geen televisie kijken. Dat is een greep uit de Helweek.