Interview met model en Miss Nederland finalist Shauny Bult

Ik heb inmiddels al een hoop modellen mogen interviewen, deze keer is de prachtige Shauny Bult aan de beurt. Naast model ook Finaliste van Miss Nederland 2016. Helaas heeft ze de titel Miss Nederland niet in ontvangst mogen nemen, maar dat maakt het niet minder leuk om haar wat vragen te stellen.  Shauny is namelijk een ontzettend lieve meid.

Stel jezelf eens voor, wie ben je?
Mijn naam is Shauny Bult, 25 jaar en ben een rasechte Brabantse. Ik ben afgestudeerd bouwkundig ingenieur, maar werk momenteel nog als model.

Tijdens het Miss Nederland traject heb je de Miss Marble en Miss Social Media titels gewonnen. Wat houden deze in?
De Miss Marble titel heb ik gewonnen tijdens de halve finale van Miss Nederland. De halve finale werd gehouden op Ibiza bij Marble Stella Maris. Het hotel mocht haar favoriet kiezen en ze kozen voor mij, daarmee kwam een 5 jaar gratis Ibiza prijs! De Miss Social media houdt in dat ik online het meest communicatief vaardig was van de deelneemsters en het merk Miss Nederland het best gepositioneerd heb.

Hoe heb je Miss Nederland ervaren?
Als een periode waarin ik veel nieuwe contacten heb opgedaan en met mooie mensen heb mogen samenwerken.

Wat is het grootste misverstand over missverkiezingen?
Dat er vaak wordt gedacht dat missen niet intelligent zijn, terwijl juist het tegendeel waar is. Missen zijn juist meiden die in zien dat je verder in het leven komt als je uit je comfort zone durft te stappen. Je dwingt jezelf om te spreken voor groepen en je dwingt jezelf om dingen te doen, die velen anderen niet zouden durven. Aan het deelnemen aan een missverkiezingen kun je veel leren, zeker over jezelf.

Moet je bepaalde maten hebben om mee te doen aan een miss verkiezing?
Niet perse, maar de voorkeur gaat uit naar lang en slank.

Heb je advies voor meiden die mee willen doen aan Miss Nederland 2017?
Ik ben allergisch voor de woorden ‘wat als’. Dus als je met het idee speelt om mee te doen, gewoon meedoen en niet bang zijn!

shauny-bult-miss-nederlandJe gaat stoppen met Miss verkiezingen, kun je vertellen waarom? Wat ga je nu doen?
Ik heb zoveel mooie dingen al mogen doen en miss verkiezingen hebben mij zoveel mooie internationale vriendschappen opgeleverd (ik heb voorafgaand aan Miss Nederland ook internationaal deelgenomen aan verkiezingen). Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik ga nog een tijdje reizen en daarna op zoek naar een baan in mijn afstudeerrichting.

Je hebt al veel van de wereld gezien, wat is je favoriete stad en is er een hotspot die je zeker aanraad om te bezoeken?
Mijn favoriete stad tot nu toe is Londen, maar mijn favoriete land is de Filipijnen. Ik vind rondslenteren in Londen zo leuk, want iedereen is anders daar. In Londen is een plek voor iedereen. De Filipijnen is mijn lievelingsland vanwege de mensen, die zijn zo onwijs lief! Mocht je er ooit zijn: ga zeker naar Balesin!

Noem 5 dingen die je echt niet kunt missen.
Mijn broertje, mijn telefoon, mijn ring die ik gekocht heb toen ik afstudeerde, mijn paspoort en mijn koffers.

Als je iets zou mogen veranderen aan jezelf, wat zou het dan zijn?
Mijn voeten.

Wat staat er nog op je bucketlist?
Naar New York gaan en alles kopen wat ik mooi vind, haha!

Wat is de sleutel tot succes? Over welke kwaliteiten moet je beschikken?
Ambitie is voor mij de allerbelangrijkste eigenschap. Er moet vuur in je branden, de wil om iets van je leven te maken.

Welke boodschap wil jij als persoon overbrengen?
Dat je soms dingen moet doen in je leven die in eerste instantie ‘eng’ zijn. Later zul je blij zijn dat je het tóch gedaan hebt. Ik vond meedoen aan een missverkiezing eerst ook eng, maar kijk wat het mij gebracht heeft! Ik ben naar de Filiipijnen, Japan en Thailand geweest ervoor. Ik ken in ieder land iemand en ik ben zoveel gegroeid als persoon. Daarnaast heb ik mezelf leren kennen, wat ik heel waardevol vindt. Kortom: a comfort zone is a wonderful place, but nothing ever grows there!

Waar kunnen we je vinden op social media?
Instagram: @shaunybult

Snapchat: @shaunybult

Facebook: Shauny Bult

Wat is/was jou beeld over Miss verkiezingen? Ik ben benieuwd!

Liefs, Sylvia

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
Mom talk: “Door de zwangerschap zal mijn opleiding nu iets langer gaan duren”
Interview met model en Miss Nederland finalist Shauny Bult