Glamour Health Challenge

Gisteren was het zo ver. De Glamour Health Challenge, het grootste gratis Health evenement van Nederland. Een bijzonder gezellige dag vol bootcamps, gezonde snacks, make-up, sportgadgets en als hoogtepunt een trainings-sessie de wereldberoemde Mary Helen Bowers van Ballet Beautiful, trainster van onder andere de modellen van Victoria’s Secret.

Aangezien de zomer er aan zit te komen en het weer bijna bikini tijd is, wil iedereen fit zijn en ervoor zorgen dat zijn of haar lichaam weer in topconditie is. Glamour speelt hier goed op in door de hele maand juli in het teken te laten staan van Health.

Glamour Health Challenge in de RAI

Deelname aan de Glamour Health Challenge was gratis op vertoon van je e-ticket en Glamour’s juli-nummer. Bij binnenkomst kreeg je een handige, hervulbare fles zodat je gedurende de dag gehydrateerd kon blijven. Erg fijn en daarnaast ook nog eens goed voor het milieu! Ik had verwacht dat het evenement veel groter zou zijn, dus dat viel even tegen. Desalniettemin mocht dat de pret niet drukken. Vandaag, the day after, sterf ik bijna van de spierpijn. Ik heb meegedaan aan twee van de drie intensieve workouts die er die dag werden gegeven. Respect voor alle meiden die alle workouts mee hebben gedaan!

De workouts waren erg intensief, maar ook zeker leerzaam. Er hing een erg prettige en gemoedelijke sfeer. Tussen de workouts door was er tijd om rond te lopen en te kijken bij alle interessante stands met heerlijk (gezond) eten, make-up, kleding etc! Daarnaast waren er ook twee dansmodeshows van Zalando waar de nieuwste sportlooks door internationale topdansers werden geshowed. Een leuke, originele manier om outfits te laten zien.

Om jullie een kleine impressie van de dag te geven heb ik nog wat foto’s bijgevoegd!

Glamour 4De vloer van de RAI ligt vol met yoga matjes en fitgirls.

glamour 3Ook tussen de workouts door wordt er hard gewerkt! We moeten natuurlijk wel wat sportieve foto’s hebben.

Glamour 2De killerbody workout van Fajah Lourens was echt “killing”

De Glamlour Health Challenge was een dag vol gezelligheid, health, beauty en inspiratie. Ik ben met een goed gevoel naar huis gegaan en ik ben 100% gemotiveerd om fit de zomer in te gaan! Jullie ook?

Liefs, Sylvia

 

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
Review: Rituals zonnebrand
Glamour Health Challenge