Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Overzicht webshops met kleding voor lange dames

Lange jeans? Eerder een broek met hoog water. Een maxi jurk? Je bedoelt zo’n jurk die 15-20 centimeter boven de grond hangt, toch? Een crop top? Je bedoelt die trui die eruit ziet alsof hij te warm is gewassen? Voor lange vrouwen is het soms moeilijk om goed passende kleding te vinden; vooral het feit dat veel kleding te kort is zorgt voor problemen.

Behind the scenes: Laura Blagogee Couture

Posted on 2

Wanneer ik aan couture denk, denk ik aan de diverse fashionweek shows waar modellen met prachtig ontworpen creaties de catwalk opgaan. Niet echt toegankelijk, dacht ik. In mijn gedachten was couture alleen voor catwalk modellen. Maar, wist je dat couture eigenlijk gewoon voor iedereen is? Man, vrouw, dik, dun, klein, groot, etc. het maakt helemaal niks uit.

Tommy Hilfiger Wolmix Jas

Met dit koude weer is een winterjas onmisbaar, zeker voor een koukleum zoals ik. Een tijdje geleden kocht ik een nieuwe winterjas bij Tommy Hilfiger in Eindhoven. Wat een luxe en service zeg! Mijn vriend en ik werden netjes ontvangen en geholpen. De verkopers weten precies waar ze het over hebben en ze zijn eerlijk,