Deprecated: category_link is verouderd sinds versie 2.5.0. Gebruik in plaats daarvan term_link. in /home/sylvkkhl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5089
Vrouwen Archieven | SYLVIA VORSPAGET
Deprecated: category_link is verouderd sinds versie 2.5.0. Gebruik in plaats daarvan term_link. in /home/sylvkkhl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5089

Deprecated: category_link is verouderd sinds versie 2.5.0. Gebruik in plaats daarvan term_link. in /home/sylvkkhl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5089

Vrouwen

Overzicht webshops met kleding voor lange dames

By Posted on 2 Comments 2 min read 2 views

Lange jeans? Eerder een broek met hoog water. Een maxi jurk? Je bedoelt zo’n jurk die 15-20 centimeter boven de grond hangt, toch? Een crop top? Je bedoelt die trui die eruit ziet alsof hij te warm is gewassen? Voor lange vrouwen is het soms moeilijk om goed passende kleding te vinden; vooral het feit dat veel kleding te kort is zorgt voor problemen. Al met al kan het soms een hele zoektocht zijn. Om deze zoektocht een stuk makkelijker te maken heb ik een overzicht gemaakt van alle webshops met een tall collectie, inclusief prijzen.

Firm Axe, een uniek sieraad voor man én vrouw

By Posted on 0 Comments 4 min read 0 views

Firm Axe heeft een uniek design en is gemaakt van kwalitatief goede materialen. Het is een sieraad voor iedereen; man, vrouw, zakelijk, stoer of casual. De Firm Axe armbanden kun je eindeloos combineren. Het klinkt wellicht te mooi om waar te zijn óf als een gelikt verkooppraatje, maar dat is het absoluut niet. Waarom, dat ga ik je in dit artikel vertellen.

Behind the scenes: Laura Blagogee Couture

By Posted on 2 Comments 4 min read 0 views

Wanneer ik aan couture denk, denk ik aan de diverse fashionweek shows waar modellen met prachtig ontworpen creaties de catwalk opgaan. Niet echt toegankelijk, dacht ik. In mijn gedachten was couture alleen voor catwalk modellen. Maar, wist je dat couture eigenlijk gewoon voor iedereen is? Man, vrouw, dik, dun, klein, groot, etc. het maakt helemaal niks uit. Een goede portemonnee is wel een must, maar dat is een klein detail waar ik later op terug kom.

Tommy Hilfiger Wolmix Jas

Met dit koude weer is een winterjas onmisbaar, zeker voor een koukleum zoals ik. Een tijdje geleden kocht ik een nieuwe winterjas bij Tommy Hilfiger in Eindhoven. Wat een luxe en service zeg! Mijn vriend en ik werden netjes ontvangen en geholpen. De verkopers weten precies waar ze het over hebben en ze zijn eerlijk, dat kan ik wel waarderen.

SETS Embrace, nooit meer last van een elastiek afdruk op je pols?!

Het is al weer even geleden dat ik iets van me liet horen en dat heeft een reden; ik ben met heel veel leuke dingen bezig. Het nieuwe jaar is begonnen en net als veel anderen heb ik ook wat doelen gesteld. Eentje daarvan is het verbeteren van de kwaliteit van mijn website. Dat resulteert er nu misschien in dat er wat minder regelmatig artikelen online zullen staan, maar binnenkort ben ik weer terug als ooit te voren! Over naar de orde van de dag, ik review vandaag namelijk SETS Embrace.

Allthemusthaves voor op je verlanglijstje!

Sinterklaas en kerst komen er weer aan. Verlanglijstjes moeten weer gemaakt worden. Maar wat zet je nu op zo’n verlanglijstje? Het te besteden bedrag is vaak niet torenhoog, maar je wilt natuurlijk wel iets leuks en nuttigs krijgen. Voor de vrouwen onder ons heb ik een oplossing: sieraden van Allthemusthaves.com. Heel erg leuk en niet duur.