Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

FAQ

Algemeen

Mijn mening over producten blijft, ongeacht de wijze waarop een product is verkregen, hetzelfde. Ik zal altijd mijn eerlijke mening geven over producten of diensten, deze mening kan dus zowel positief als negatief zijn.

www.sylviavorspaget.com staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Als u een merk, product of dienst wilt laten testen en beoordelen kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@sylviavorspaget.com.

Wanneer er in het artikel affiliate links zijn verwerkt zal er aan het begin van de post “affiliate links” staan. Wanneer je via een affiliate link iets besteld, ontvang ik daar commissie over. Leuk voor mij, jij merkt er niks van! Prijzen blijven gewoon hetzelfde.

Wanneer ik voor een artikel een geldbedrag ontvang zal er aan het begin van de post “gesponsord” staan.

Wanneer ik een product zelf heb gekocht staat er aan het begin van de post “gekocht”. Dit om duidelijkheid en transparantie te creëren over gekochte en ontvangen producten.

Wanneer ik een product heb ontvangen van een merk, bedrijf of PR bureau staat er aan het begin van de post “ontvangen”. Dit product heb ik dan dus niet zelf gekocht.