De beste versie van jezelf

Soms beseffen we ons niet genoeg wat we nu hebben en hoe gelukkig we daarmee zijn of kunnen zijn. Soms beseffen we niet hoe belangrijk het is om jezelf te zijn. Vandaag wil ik daar even bij stil staan. “De beste versie van jezelf”

Besef wat je nu hebt, waardeer het, ben er blij mee. Weet dat je, ook al heb je niet wat een ander heeft, toch gelukkig kan zijn. Probeer de kleine dingen in het leven te waarderen. Ben blij met een goed functionerend lichaam, geniet van de leuke dingen die je doet en de lieve mensen om je heen, geniet van de zon als deze schijnt, of het mooie aangezicht van een bos dat vol ligt met bladeren omdat het herfst is.

Anders, maar toch jezelf

Probeer niet te worden wat een ander van je wil, maar wees de beste versie van jezelf. “Stoer zijn, is jezelf blijven; niet doen wat anderen willen dat je doet (Vanessa Hudgens).” Soms is het moeilijk om jezelf te zijn, om anders te zijn dan de rest, maar onthoud goed dat het goede niet altijd populair is en dat dat wat populair is ook niet altijd goed is. Het maakt niet uit als je ergens naar op weg bent en de eindstreep niet bereikt, zolang je maar bent waar je wilt zijn.
Ik wil jullie vragen om vandaag eens na te denken over wanneer je tevreden en gelukkig bent en of je de beste versie van jezelf bent.

“Begin. Op wiens toestemming wacht je? (Alan Cohen)”

Liefs, Sylvia

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Comment
  • Elly van Dongen Manders
    november 26, 2015

    Een mooi onderwerp om eens goed over na te denken.