Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Uit huis? Op kamers? Het volledige stappenplan!

Posted on 0

Denk je er over om op kamers te gaan óf heb je het besluit al genomen? Leuk! Je staat op het punt om te beginnen aan een groot avontuur. De ongelimiteerde vrijheid die er aan komt is heerlijk, maar er moeten ook een hoop dingen geregeld worden. Geen zorgen, met dit stappenplan wordt op kamers gaan een eitje.

Procesoperator, het beroep in beeld

Posted on 1

Wist je dat de gemiddelde Nederlander per jaar zo’n 81 kilo aan aardappels en/of aardappelproducten eet? Maar wat gebeurt er met de aardappelen voordat ze in de winkel komen te liggen? Welk proces gaat er precies aan vooraf en wie bewaakt dit? Ik sprak er over met Henry (53), procesoperator bij Aviko in Lomm. 

SEA marketeer, het beroep in beeld

Posted on 0

86,1% van de personen van 12 jaar of ouder gebruikte in 2017 (bijna) elke dag het internet (CBS). Het internet wordt steeds belangrijker. Het percentage van de personen van 12 jaar of ouder dat internet gebruikt zal alleen maar groeien. Door de komst en groei van het internet stijgt de online verkoop en daalt de offline verkoop.

Zorgtrajectbegeleider (casemanager dementie), het beroep in beeld

Posted on 0

Nederland telt meer dan 250.000 mensen met dementie. Dit aantal zal door de vergrijzing de komende jaren alleen maar stijgen. Passende zorg is voor mensen met dementie enorm belangrijk. Deze zorg moet gecoördineerd worden; dit wordt gedaan door zorgtrajectbegeleiders (casemanagers dementie). Om een beter beeld te krijgen van het werk als zorgtrajectbegeleider, sprak ik met Ingrid (57).