Budget kerst decoratie tip

Kerst spullen zijn duur, tenminste dat dacht ik. Het tegendeel bleek toen ik wat decoratie spulletjes bij de Action ging halen.  

De Action heeft best wel wat kerst spullen voor een leuk prijsje. Eerlijk is eerlijk, natuurlijk niet allemaal van even goede kwaliteit, maar dat is een kwestie van goed kijken naar de producten die je in je mandje stopt.

Ik was zelf op zoek naar een dienblad waar ik kaarsen op kon zetten. Leuk, maar niet echt sfeervol zonder enige andere decoratie. Na een tijd door de winkel te hebben gelopen vond ik het juiste decoratie materiaal. Ik rekende af bij de kassa, wat me alles meeviel. Ik betaalde €12,88 voor een mandje vol met spullen.

Decoreren

Het decoreren van het dienblad had ik misschien een beetje onderschat. Na 100 keer schuiven was ik nog steeds niet tevreden; de ene keer vond ik het blad te vol, dan weer te leeg, dan weer te rommelig en ga zo maar door. Je kent het misschien wel. Uiteindelijk is het me gelukt en daar gaat het om, toch?!

Overgebleven spullen

Na het decoreren had ik nog best veel spullen over. Deze heb ik natuurlijk niet weggedaan, met de overgebleven spullen kun je namelijk nog genoeg andere dingen doen. Ik heb bijvoorbeeld alle overgebleven kerstballen in een vaas gedaan. Ziet er leuk uit en het is super simpel!

Hebben jullie nog budget kerst decoratietips voor me? Let me know in the comments!

Liefs, Sylvia

 

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
Review: Jose Eber Curling Iron
Budget kerst decoratie tip