Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Review: Moskinto pleister tegen jeuk

Een klein, vliegend wezen dat voor grote ongemakken kan zorgen. De mug. Ik heb er een hekel aan. Niets is zo vervelend als jeuk na een muggenbeet. Gelukkig zijn er een hoop producten die deze jeuk kunnen verlichten. Moskinto, een zoals de fabrikant zegt “intelligente” pleister, is een van deze producten. Vandaag vertel ik je er alles over.

Review: hannah Asolution serum

Posted on 3

Vitamine A, ook wel bekend als retinol, is enorm krachtig. Vele onderzoeken hebben aangetoond dat de huid veel baat heeft bij het gebruik ervan. Maar, vitamine A kan helaas slecht tegen licht en zuurstof. Daar komt bij dat de stof huidirritaties kan veroorzaken, niet echt prettig. Om gebruik te kunnen maken van de voordelige effecten van vitmanine A,

UV straling: soorten, gevolgen en bescherming

Dat UV straling invloed heeft op ons lichaam is algemeen bekend. Overal op aarde is er sprake van UV straling. Een deel van deze UV straling wordt geabsorbeerd door de ozonlaag, maar natuurlijk niet alles. Weet jij welke soorten UV straling er zijn, wat de gevolgen zijn van deze soorten straling en welke soorten bescherming er tegen deze UV stralen zijn?

Review: hannah Cleansing Oil

Hé, jij daar, ja jij! Je hebt vast al goede voornemens gemaakt, maar vergeet je je huid niet? Nu is het het juiste moment om met een goede skincare routine te starten. Er zijn natuurlijk heel veel mooie merken op de markt, maar welke kies je dan? Om je een beetje op weg te helpen review ik vandaag de Cleansing Oil van hannah.