Beauty hacks

Iedereen heeft denk ik wel zijn eigen beauty hacks, vandaag deel ik er een paar van mij. Sommige zullen misschien al wel bekend zijn en sommige niet.

Invisibobble

Invisibobble is een elastiekje dat ervoor zorgt dat je geen knik meer in je harem hebt wanneer je een staart in hebt gehad. Daarnaast zorgt het ervoor dat ik geen hoofdpijn heb nadat ik een hele dag mijn haren vast heb gehad. Ook neemt de Invisibobble geen water of andere dingen op omdat het is gemaakt van plastic. Dit betekent dat er geen gevaar voor bacteriële reacties en infecties is als je het elastiekje om je pols draagt!

Na het douchen je wimpers krullen

Dit is iets wat ik pas kort geleden heb ontdekt. Ik draag niet zo vaak make-up, maar ik vind het wel fijn als mijn wimpers mooi gekruld zijn. Wanneer ik net na het douchen mijn wimpers krul (dit doe ik 4/5 keer omdat mijn wimpers na het douchen heel erg nat zijn) blijft de krul er zo’n 2/3 dagen inzitten zonder dat ik mascara draag. Het ideale hieraan is is dat je je wimpers niet beschadigt met hitte.

Libscrub van suiker en olie

In de winter heb ik altijd last van droge lippen met velletjes. Om mijn lippen zacht te krijgen maak ik eens in de zoveel tijd een scrub van wat olie en suiker. Mijn lippen voelen daarna zijdezacht aan.

Wenkbrauwen harsen

Dit is iets wat ik ben gaan doen toen ik bezig was met de opleiding schoonheidsspecialiste. Het is snel en effectief. Daarnaast zorgt het ervoor dat alle donshaartjes weg zijn, deze krijg je nooit weg met een pincet. Het weghalen van de donshaartjes zorgt ervoor dat je een strakkere wenkbrauw krijgt. (let op: niet iedereen kan tegen harsen)

Nagellak drogen in ijswater

Wil je je nagellak sneller laten drogen, dip ze dan even een aantal seconden in ijskoud water. Dit helpt echt!

Lemony Flutter voor je nagelriemen en andere droge plekjes

Mijn geheim voor mooie verzorgde nagelriemen. Deze boter maakt je nagelriemen zacht en soepel. Lemony Flutter kun je ook gebruiken voor andere droge plekjes op je lichaam zoals bijvoorbeeld je ellebogen.

Hopelijk hebben jullie er iets aan! Wat zijn jullie beauty hacks?

Liefs, Sylvia

Liefs,
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

No Comments Yet.

Previous
Review: Botanical Beauty
Beauty hacks