Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Welkom op sylviavorspaget.com! Mijn naam is Sylvia Vorspaget en ik ben de eigenaresse van www.sylviavorspaget.com. In 2013 heb ik mijn HAVO diploma behaald. Vervolgens ben ik in 2015 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en pedicure, momenteel volg ik de HBO opleiding huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Deze gehele website staat in het teken van beauty, lifestyle, food en fashion. Ik schrijf over alles wat mijn interesse heeft, de meest uiteenlopende dingen kunnen aan bod komen.

Sylviavorspaget.com begint steeds serieuzere vormen aan te nemen. De bezoekers aantallen groeien snel en ik begin steeds meer contacten te leggen. Super leuk natuurlijk! Wat begonnen is als een aanvulling op mijn werk als schoonheidsspecialiste en pedicure is uitgegroeid tot een op zichzelf staand geheel, toch wel een droom die uitkomt. Ik ben erg dankbaar voor alle kansen en mogelijkheden die ik krijg door mijn blog.

Mijn blog staat voor wie ik ben, eerlijk en authentiek.

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Sylviavorspaget.com staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Voor zakelijke aanvragen kunt u contact openemen via info@sylviavorspaget.com.

Mochten er verdere vragen zijn, dan hoor ik het graag!

Liefs, Sylvia