Mijn naam is Sylvia

Leer me beter kennen door naar beneden te scrollen

“Mijn website is een weerspiegeling van wie ik ben, waar ik van houd en wat me inspireert…”

Welkom op mijn persoonlijke website! Mijn website is een weerspiegeling van wie ik ben, waar ik van houd en wat me inspireert… Niet altijd even perfect, maar wel helemaal echt. Samen met mijn vriend Rogier (25) én hond Eleonor (1) woon ik in een gezellig, knus tweekamer appartement aan de rand van Eindhoven.


Over Sylvia Vorspaget

Voor de start van de opleiding communicatie heb ik mijn havo diploma, mbo diploma’s schoonheidsspecialiste en pedicure, propedeuse ergotherapie en propedeuse huidtherapie behaald. Wie ik verder precies ben? Wat mijn beste en minste eigenschappen zijn? Ik vroeg het aan enkele vrienden en familieleden. Zij staan tenslotte het dichtste bij mij en kennen me als geen ander. Dit is wat er uit kwam;

Sylvia…
… is zorgzaam
… heeft een scherp oog voor detail wat verwoord kan worden als perfectionisme
… is regelmatig chaotisch
… is soms wat impulsief
… heeft een stralende persoonlijkheid
… is prestatiegericht
… kan soms te veel piekeren
… heeft goede planning skills (al leeft ze gemaakte planningen zelf niet altijd na)
… is enthousiast
… heeft weinig vertrouwen in het kunnen van anderen bij samenwerkingen
… is creatief
… heeft een enorm doorzettingsvermogen

Over Rogier

Rogier is niet alleen mijn partner, maar ook mijn beste vriend. Een jongen met een sprankelende persoonlijkheid, vol liefde, humor en gezelligheid. Ik zou hem voor geen goud willen missen (en gelukkig hoeft dat ook niet).

Ook Rogier heeft, net als ik, zijn havo diploma en een mbo diploma (technisch specialist personenwagens) behaald. Daarnaast is hij afgestudeerd als automotive ingenieur.

Over Eleonor

Eleonor is ontzettend enthousiaste, liefdevolle maar vooral ook eigenwijze Cardigan Welsh Corgi van een jaar oud. Een hond met karakter. Soms een clown, soms de duivel, soms (eigenlijk heel vaak) een enorme knuffelkont.

Bijnamen: Elyn, Boef, Worstenbrood, Saucijzenbrood, Pannekoekje, Propje, Broodje Unox, Eleonora, Apennootje, Boevekees, Lieverd, Drakenbaby, Terror teckel, Blij ei, Toetsie, Treckel.

Contact

(Pers)berichten, uitnodigingen, voorstellen voor samenwerkingen en andere (zakelijke) berichten kunnen gestuurd worden naar info@sylviavorspaget.com.